Solo af Jesper Stein er det sjette bind i krimiserien om vicepolitikommissær Axel Steen, der knokler i sit nye komplekse job, der opstår en vild kriminalsag med mange ubekendte, som undersøges af kriminalkommisær Vicky Thomsen. Sporene leder hen til Axel Steen, som kendte en af de involverede og nu afdøde personer. Axel Steen havde brændt alle broer til sit gamle liv, men der trækkes tråde tilbage i hans liv i denne nye kriminalsag. Klik, køb og læs mere >>

Solo af Jesper Stein er en absolut bestseller, som alle øvrige fem kriminalbøger i samme serie. Vicepolitikommissær Axel Steen har fået job sikkerhedsrådgiver for en stor investeringsbank, og er nu også blevet lykkeligt gift, så der er store livsstilændringer og lykke i hans liv. sagen starter internt i banken, hvor én af bankens medarbejdere har snydt, og Axel Steen får til opgave at afskedige manden uden at involvere myndighederne. Dette initierer en række blodige hændelser, hvor penge er målet.

Vicki Thomsen som stadig er vicepolitikommisær Vicki Thomsen sættes på en mordsag, hvor intet er, som det ser ud, og ingen er villige til at udtale sig til politiet. Der er tale om em ung indvandrer en baggrund i bandemiljøet og kriminalsagen er uden spor. På den baggrund tager Vicki kontakt til sin gamle chef, Axel Steen, som faktisk kendte den nu afdøde.

Solo af Jesper Stein er udgivet af Politikens forlag, og krimien samt bestselleren er på 416. Klik, køb og læs mere >>

.

Kriminalforfatter Jesper Stein

Jesper Stein er fra 1965, og han er født i Århus. Jesper Stein er oprindeligt uddannet journalist, og han har arbejdet som kriminalreporter og som litteraturjournalist. Han valgte i 2015 at stoppe sit journalistiske job og starte som kriminalforfatter på fuldtid. Han udgav krimien Uro i 2012, der var hans debut og bind 1 i krimien om vicepolitikommisær Axel Steen. I årene efter fulgte fire bind i alt og i 2017 udkom bind nr. 5 og alle Jesper Steins kriminalromaner er solgt til eks. Island, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Italien.

Kriminalserien om Axel Steen af Jesper Stein

Bind 1. Uro af Jesper Stein, Politikens forlag, 2012, klik, køb og læs mere her >>

Bind 2. Bye Bye Blackbird af Jesper Stein, Politikens forlag, 2013, klik, køb og læs mere her >>

Bind 3. Akrash af Jesper Stein, Politikens forlag, 2014, klik, køb og læs mere her >>

Bind 4. Aisha af Jesper Stein, Politikens forlag, 2015 (vinder af de gyldne laurbær), klik, køb og læs mere her >>

Bind 5. Papa af Jesper Stein, Politikens forlag, 2017, klik, køb og læs mere her >>

Bind 6. Solo af Jesper Stein, Politikens forlag, 2018, klik, køb og læs mere her >>

.Bye Bye Blackbird af Jesper Stein.

..