Oliver i Oldtiden – Jægerstenalderen af Andreas Valentin Wadskjær handler om drengen Oliver, der ved et uheld falder i vandet under en tur i naturparken med børnehaven “junglen”, men han bliver hevet op ad vandet af en mand fra jægerstenalderen. Hvordan mon Oliver han takler dette? Klik, køb og læs mere >>

Oliver i Oldtiden – Jægerstenalderen af Andreas Valentin Wadskjær handler om drengen Oliver, som er på en spændende tur i Naturparken Åmosen med sin børnehave. Pludselig sker der det, at Oliver ved et uheld falder i vandet. Heldigvis bliver han hurtigt reddet op igen, men han bliver reddet op af en storskægget mand ved navn Bjørn i skindtøj.

Oliver er på mystisk vis havnet i Jægerstenalderen. Hvad gør man, når man skifter tidszone og pludselig befinder sig i Jægerstenalderen i en lejr for og mere end 6000 år tilbage i tiden? Hvordan mon Oliver klare sig? Kan han lære at begå sig med de gamle folk i en for ham ukendt tid?

Børnebogen: Oliver i Oldtiden – Jægerstenalderen af Andreas Valentin Wadskjær er bind nr. 1 i serien om Oliver i oldtiden. Formålet med bogene er at lære børn om de ældre tidsaldre på en oplyst, sjov og ikke mindst underholdende måde.

Bogen er udgivet af forlaget Brændpunkt. Børnebogen er på 60 sider. Klik, køb og læs mere >>

 

Anmeldelse af Oliver i Oldtiden – Jægerstenalderen af Andreas Valentin Wadskjær

★ ★ ★ ★ ✩

Oliver i Oldtiden – Jægerstenalderen af Andreas Valentin Wadskjær indeholder fine illustrationer af både nutid og fortid. Oliver er 5 år gammel, og går i børnehaven “Junglen” på Dino-stuen, hvor hans bedste ven Frederik også går. Man ledes stille og roligt ind i hans liv og turen i Naturparken, hvor børnene laver en undervandskikkert. Men da Oliver kigger ned i søen, så falder han i vandet, og bliver hevet op af Bjørn tilbage i Jægerstenalderen. Alle børnene og de voksne fra hans børnehave er væk. Fortællingen om Oliver i Jægerstenalderen er godt balanceret, så Oliver lærer de voksne folk en række nyttige ting, men Oliver lærer selv en masse praktisk og historisk fra denne tid. Oliger er meget inspireret og interesseret i alle de mennesker, og de situationer han skal takle.

Bøger.org giver “Oliver i Oldtiden – Jægerstenalderen af Andreas Valentin Wadskjær” 4 ud af 5 stjerner for en levende og underholdende fortælling om Jægerstenalderen og drengen Olivers oplevelser. En børnebog, der kan vække interessen for vores alle sammen og måske vigtigst af alt børnenes interesse i vores forfædres historie. Klik, køb og læs mere >>

Om Andreas Valentin Wadskjær

Andreas Valentin Wadskjær, f. 1991, cand. mag. I forhistorisk arkæologi ved Københavns Universitet og arbejder som arkæolog ved Københavns Museum.

Klik, køb og læs mere >>

.

.

Pigefest – for Søren! af Ane Gudrun handler om pigen Tulle Mulle Myntheberg, der ønsker sig en rigtig pigefødselsdag.

Hun mangler bare en mor, som alle hendes veninder har. Hun har kun to fædre.

Klik og læs vores anmeldelse af denne børnebog her >>