Den evige ild af Ken Follett er en historisk roman om hemmelige agenter, der arbejder for dronning Elizabeth d. 1’ste og en bog om magtkampe mellem kirke og stat. Bogen var allerede en bestseller inden bogen kom i handlen. Det er den tredje bog i Kingsbridge-serien, hvor vi følger Englands historie fra 1100-tallet og op til denne tredje bog, der foregår i 1500-tallet med Protestantismen og dronning Elizabeth den 1’ste og hendes arbejde og kampe. Klik, køb og læs mere her >>

Den evige ild af Ken Follett starter i 1500-tallet i England, hvor prinsesse Elizabeth bliver udnævnt som dronning Elizabeth den 1’ste af England. Elizabteh var dronning fra 1558 – 1603 (Wikipedia 2017). Der er masser af intriger og problemer, da dronning Elizabeth blev kronet som den eneste protestantiske monark. Dronning Elizabeth siger, at hun vil ikke tillade at nogen mand dræbes på baggrund af hans tro.

Af den årsag vil den skotske dronning Maria stuart have hende afsat fra tronen. Dronning Elizabeth fik på den baggrund fjender i hele Europa, og hun starter Englands aller første ”Secret service”, hvor vores unge helt “Ned Willard” i bogen arbejder. Det er nu Ned Willard og hans kollegaers opgave at passe på dronning Elizabeth. Helten Ned Willard i “Den evige ild af Ken Follett” er en slags 1600-tals James Bond. Selve historien i bogen starter i England, men spreder sig ud over hele Europa.

Den evige ild af Ken Follett er på hele 1000 sider. Bestselleren er udgivet af forlaget Cicero. Klik, køb og læs mere her >>

Den evige ild af Ken Follett – Trailer

Herunder kan du se traileren til bestselleren “Den evige ild af Ken Follett”:

Ken Follett’s Kingbridge serien – biografi

Herunder præsenteres biografien af de historiske romaner af Ken Follett, som benævnes Kingsbridge-serien.

1. Jordens søjler af Ken Follett, 1 ed. 1989 og 6 ed. 2016, forlaget Cicero. Klik, køb og læs mere her >>

2. Uendelige verden af Ken Follett, 1 ed. 2007 og 5. ed. 2016, forlaget Cicero. Klik, køb og læs mere her >>

3. Den evige ild af Ken Follett, 1. ed. 2017, forlaget Cicero. Klik køb og læs mere her >>

I bestselleren Jordens søjler af Ken Follett følger man borgerkrigen i 1100-tallets England, hvor der udskiftes regenter og herremænd. Man følger borgerne i byen Kingsbridge.

Mænd og kvinder kæmper og knokler for at gøre byen Kingsbridge til en sund og god handelsby. Indbyggerne bygger blandt andet en stor katedral i Kingsbridge. Jordens søjler er en mesterlig middelalderroman.

Jordens søjler er bind nr. 1 i Kingsbridge serien og den første udgave blev udgivet tilbage i 1989, men nu sælges den i en fornyet udgave.

Bogen Jordens søjler er udgivet af forlaget Cicero, som herhjemme sælges og administreres af forlaget Rosinante og Co, som er en del af Egmont-koncernen. Bestselleren Jordens søjler af Ken Follett er på 998 sider. Klik, køb og læs mere om Jordens søjler >>

I bestselleren Uendelige verden af Ken Follett følger man, hvordan indbyggerne fra den pulserende handelsby Kingsbridge kæmper mod den uundgåelige sorte død.

Indbyggerne har kæmpet i årevis for at få denne by op at stå som en blomstrerende handelsby og nu trues både fred, velstand og hverdagenes orden og ro af den sorte død og hundredårskrigen. Hvordan klarer de mange indbyggere og ledere denne situation?

Uendelige verden er bind nr. 2 i Kingsbridge serien og den første udgave blev udgivet tilbage i 2007, men nu sælges den i en fornyet udgave.

Bestselleren Uendelige verden af Ken Follett er udgivet af forlaget Cicero, som herhjemme distribueres og administreres af forlaget Rosinante & Co, som er en del af Egmont-koncernen. Bestselleren Uendelige verden af Ken Follett er på 1097 sider. Klik, køb og læs mere om Uendelige verden >>

 

I bestselleren Den Evige ild af Ken Follett er tedje bind i Kingsbridge serien. Dronning Elizabeth kæmper for sin ret til at være protestantisk. Prinsesse Elizabeth udnævnes som dronning Elizabeth den 1’ste på den engelske trone, hvor hun var dronning fra 1558 – 1603 (Wikipedia 2017). Da hun er den eneste protestantiske monark, så medfører det store problemer, og det afføder mange politiske magtkampe. Det kommer særligt til udtryk, da Dronning Elizabeth slår fast, at hun ikke vil tillade, at mænd dræbes på baggrund af deres tro. Så hun er fortaler for religiøs frihed.

Den evige ild af Ken Follett er en historisk roman om hemmelige agenter, som arbejder for dronning Elizabeth d. 1’ste. Derudover er det også en bog om alle de magtkampe mellem kirke og stat, som affødes, når man afviger fra normen som monark. Man følger eksempelvis agenten Ned Willard, som arbejder som en slags “1600-tals James Bond” for selveste dronning Elizabeth d. 1’ste af England. 

Bestselleren “Den evige ild af Ken Follett” er udgivet af forlaget Cicero og er på 1000 sider. Klik, køb og læs mere om Den evige ild >>

.

Kilder

Wikipedia 2017. Elizabeth 1. af England. Link: https://da.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_1._af_England

.