Et mørke iblandt os af Mari Jungsted er bind nr. 14 i Gotlandskrimiserien med vores allesammen kriminalkommissær Anders Knutas, som denne gang skal opklare et mord, mens han døjer med kærlighedsproblemer sit eget liv. Klik, køb og læs mere >>

Et mørke iblandt os af Mari Jungsted er det 14’ende bind i Gotlandskrimierne. Der findes et lig af den populære kroejer Tobias Ström i strandkanten, hvor han er myrdet med en knebel i munden og hans hænder er bundet på ryggen. Tobias har været forsvundet i et par dage indtil et skib observerer og finder hans lig under en havkapsejlads.

Kriminalkommissær Anders Knutas får til opgave at opklare dette mord. Anders Knutas kæmper dog med sit kærlighedsliv, hvor hans affære med sin ekskone ødelægger Karin Jacobsson og hans relation. I denne bog bliver de dog nød til at arbejde sammen for at finde morderen. De smides ind i en efterforskning, der tvinger dem ind i menneskets mørkeste afkrog.

Et mørke iblandt os af Mari Jungsted er en intens krimi, hvor der skabes et skarpt krimiplot, en intens jagt efter morderen krydret med en indlevende fortælling om kærlighed.

Et mørke iblandt os af Mari Jungsted er udgivet af forlaget People Press. Bestselleren er på 293 sider. Klik, køb og læs mere >>

Et mørke iblandt os af Mari Jungsted (nr. 14) – Gotlandskrimierne alle 14 bind

Herunder får du lidt mere info om bogen og når bogtraileren officielt udgives fra People Press til “Et mørke iblandt os af Mari Jungsted”, så smider vi den på siden her.

Udvidet resumé af Et mørke iblandt os af Mari Jungsted:

Ved Gotland afholdes den årlige havkapsejlads rundt om Gotland, pludseligt tages masten på favoritbåden af en vind, da det blæser op til storm. Det medfører at masten på båden som er favorit til at vinde, den knækker. Derfor er besætningen nødstedt til at søge læ på Östergarnslandet. I morgensolens skær, der kommer liget af en død mand tilsyne i strandkanten. Han ligger med en knebel i munden og bagbundne hænder.  Klik, køb og læs mere >>

Den døde mand hedder Tobias Ström, og han er lærer og en vellidt kroejer. Han forsvandt et par dage forinden på vej hjem fra sin populære beværtning i det sydlige Gotland. Hvem mon ønsker at dræbe den populære kroejer? Det virker absurd – er det blot et tilfælde? Kriminalkommissær Anders Knutas sættes på sagen i en tid, hvor hans eget kærlighedsliv er i ruiner. Han har været sammen med sin ekskone og derfor skal hans kærlighedsforhold stå den helt store prøve til sin kollega Karin Jacobsson. Karin vil af meget naturlige årsager ikke have noget med Anders Knutas at gøre.

Karin Jacobsson og Anders Knutas tvinges til at samarbejde i en halsbrækkende jagt på morderen tværs over den gotlandske højsommeridyl. I denne jagt, der møder et mørke midt iblandt os, der er dybere, end de nogensinde kunne forestille sig.

Et mørke iblandt os af Mari Jungstedts er den fjortende bog i hendes Gotland-serie. Det er en nervepirrende kriminalroman, hvor fortiden kaster lange skygger ind i nutiden. Herunder vises alle 15 bind af Gotlandskrimierne i kronologisk rækkefølge med angivelse af årstal for udgivelsen.  Klik, køb og læs mere >>

Gotlandskrimierne (15 stk)

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 445.-Jeg-kan-se-dig-af-Mari-Jungsted-2020.jpg

Den du elsker (2018)

Af Mari Jungstedt

Et mørke iblandt os (2019)Af Mari Jungsted

Jeg kan se dig (2020)

Af Mari Jungsted

102. Du går ikke alene af Mari Jungstedt 31. Den sidste akt af Mari Jungstedt (2015)

 Den du elsker (2017)

Af Mari Jungstedt

Du går ikke alene (2016)

Af Mari Jungstedt

 Den sidste akt (2015)

Af Mari Jungstedt

33. Det fjerde offer af Mari Jungstedt (2014) 32. Den farlige leg af Mari Jungstedt (2013) 27. Den dobbelte tavshed af Mari Jungstedt (2013)

Det fjerde offer (2014)

Af Mari Jungstedt

Den farlige leg (2013)

Af Mari Jungstedt

Den dobbelte tavshed (2013)

Af Mari Jungstedt

25. Den mørke engel af Mari Jungstedt (2012) 26. I denne søde sommertid af Mari Jungstedt (2011) 30. Den døende Dandy af Mari Jungstedt (2009)

Den mørke engel (2012)

Af Mari Jungstedt

I denne søde sommertid (2011)

Af Mari Jungstedt

Den døende Dandy (2009)

Af Mari Jungstedt

28. I denne stille nat af Mari Jungstedt (2009) 29. Den inderste kreds af Mari Jungstedt (2008) 24. Den du ikke ser af Mari Jungstedt (2007)

I denne stille nat (2009)

Af Mari Jungstedt

 Den inderste kreds (2008)

Af Mari Jungstedt

Den du ikke ser (2007)

Af Mari Jungstedt

.
.