Kærestekilo og singlesul af Michelle Kristensen er en bog, der indeholder alle redskaberne fra DR-serien “Fede forhold”, hvor Michelle Kristensen hjælper et par med at smide de kilo, de har “hygget” sig til. Denne bog er målrettet både kærestekilo og singlesul. Klik, forudbestil og læs mere om kogebogen her >>

Kærestekilo og singlesul af Michelle Kristensen. Der opstår nemlig hurtigt sød musik, når to mennesker flytter sammen og der er af og til ingen grænser for, hvor meget man vil forkæle hinanden med delikat vin og lækker mad. Det koster bare på kiloerne, og resulterer nemt i de ekstra uønskede kilo. Det kan familien danmark sikkert også nikke genkendende til  gennem coronatiden, hvor man nemt kunne spise sig lidt ekstra kilo på sidebenene. Du får som nævnt også råd til singlelivet, som kan gå to veje: 1. Enten taber man sig som single eller også 2. Skruer man op for hyggen og forkæler sig selv ekstra meget. Men der er heldigvis gode råd og inspiration at hente i bogen: “Kærestekilo og singlesul af Michelle Kristensen”.

Der er ca. 75.000 kvinder, som har tabt sig på Michelle Kristensens sundhedscamps gennem de seneste 7 år. Her er erfaringen at netop mange kæmper med kærestekilo og singlesul. De vil alle gerne tilbage til deres gamle vægt, men de mange vil bare ikke undvære de hyggelige stunder. Så hvordan forener man de hyggelige stunder med forkælelse? Alt dette kan du læse i Michelle Kristensens bog. Du får skønne madopskrifter og simple og overskuelige kostplaner til 4 uger. Du får også et gensyn med Store Sonja, som er en karakter, som Michelle anvender til at illustrere de mange problemer, som folk kæmper vægt- og motivationsmæssigt i danmark.

I opskrifts- og slankebogen, der har Store Sonja fået kæreste. Så Sonjas tabte kilo, de kommer snigende tilbage og de tager begge på. Vi følger parret gennnem fire forrygende uger. Mon det lykkes for dem at ændre vaner med hjælp fra Sonjas veninde og sundhedsekspert Michelle Kristensen?

Kærestekilo og singlesul af Michelle Kristensen er en kogebog med slankeopskkrifter udgivet af Politikens forlag. Klik, forudbestil og læs mere om kogebogen her >>

Om Michelle Kristensen

Michelle Kristensen (f. 1984) hun har en bachelor i idræt og en kandidatuddannelsen i Human Ernæring. Hun startede sin første fysiske MK Bootcamp tilbage i august 2012. I dag har hun stor succes med at hjælpe folk gennem sine MK camps som online-forløb. Michelle Kristensen er forfatter til 8 fysiske bøger samt 13 e-bøger. Hun har også startet app’en MK Universet, som er en af Danmarks mest velbesøgte sundhedsapps. Sidst men ikke mindst så har hun udviklet onlinemagasinet MK Magasinet. Michelle Kristensen er fast sundhedsekspert i Go’morgen Danmark på TV 2, dernæst er hun sundhedsekspert på Fede Forhold sæson 2 på DR 1. Klik her og se hendes mange bøger her >>

.

.

Sidste års bestseller “Ny krop på 4 uger af Michelle Kristensen“, der kom Store Sonja til at lave alle de klassiske vægt- tabsbommerter.
En bog, hvor man ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet og endda grine fra tid til anden. Man kan nemt spejle sig i Store Sonja og ikke mindst lære af hendes fejl.

Klik, her for at læse vores præsentation af bogen “Ny krop på 4 uger af Michelle Kristensen” >>

.

Klik og læs vores præsentation af bogen “Mission sund mad – Let lækkert og lynhurtigt af Michelle Kristensen“.

Klik og læs mere >>

👉 Hvad handler “Kærestekilo og singlesul af Michelle Kristensen” om?

Opskrift- og slankebogen giver dig skønne madopskrifter og simple og overskuelige kostplaner til 4 uger. Du får også et gensyn med Store Sonja, som er en karakter, som Michelle anvender til at illustrere de mange problemer, som folk kæmper med vægt- og motivationsmæssigt i danmark.

👉 Hvordan forener man de hyggelige stunder med forkælelse?

Det er ikke nemt, at forkæle sig selv med lækkerier, når man er på slankekur. Kærestekilo og singlesul af Michelle Kristensen er en god opskriftbog med masser af nye god slankeopskrifter.

👉 Hvilket indhold er der i bogen “Kærestekilo og singlesul af Michelle Kristensen” om?

Du får skønne madopskrifter og simple og overskuelige kostplaner til 4 uger. Du får også et gensyn med Store Sonja, som er en karakter, som Michelle anvender til at illustrere de mange problemer, som folk kæmper med vægt- og motivationsmæssigt i danmark.