Kom i form til halvmaraton på 100 dage er en bog, der guider dig igennem metoder, træning og strategier for, hvordan du kommer i form til halvmaraton hurtigt og hvordan du konkret klarer det på kun 100 dage. Bogen henvender sig til allle former for løbere fra den helt uerfarne, som skal trænes op til et halvmaraton uden skader til den mere erfarne løber og motionist, der gerne vil forbedre sit potentiale og slå sine rekorder.

34. Kom i form til halvmaraton på kun 100 dage

Bogen “Kom i form til halvmaraton på 100 dage” er en bog skrevet af journalist Anders Ejby-Ernst, der er eliteløber og skriver om sundhed som journalist.

Bogen tager dig i hånden, og guider dig til, hvordan du kan træne dig op til et halvmaraton. Du får tips til kost, træningsudstyr, forberedelse og træning til konkurrencer. Dertil giver bogen tips til motivation og bogen indeholder også et træningsprogram, som kan booste din form, så du kan komme tæt på at opnå målet, eller måske når du målet:

“Kom i form til halvmaraton på 100 dage”.

Bogen kan anvendes uanset, om du løber maraton eller en 5 km og er et godt opslagsværk til mange af de spørgsmål, der vil opstå, når du løber og når du løbetræner, læs mere og køb bogen her >>

.

Kom i form til halvmaraton på 100 dage – Mål

Målet med bogen “Kom i form til halvmaraton på 100 dage” er dels, at du gennemfører dit halvmaraton, men også at få dig motiveret til at fortsætte med at løbe bagefter dit gennemførte halvmaraton. Bogen arbejder på at styrke både din krop og motivation. Bogen er skrevet i et enkelt sprog, og bogen indeholder mange metoder til at opnå en bedre form, en bedre sundhed og du får gode råd til at mindske skader efter træning og løb. Bogen har lidt krydderier i foor af Anders Ejby-Ernst’s egne erfaringer med træning som topatlet og her får du eksempler på, hvad det betyder, hvis du træner forkert vs. korrekt, læs mere og køb bogen her >>

 

.