Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen er efterfølgeren til den store biografsucces og bestseller Ternet Ninja 1. Den nye børnebog kan sagtens læses af det ældre og mere modne publikum. Børnebogen kan også læses uafhængigt af bog nr. 1.

Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen handler denne gang om Aske, som rejser til Thailand sammen med sin ternede ninja for at få mere retfærdighed i verdenen. Ternet Ninja blev desværre bidt i småstumper efter mødet med den glubske narkohund i Bangkoks Lufthavn i den første børnebog/film Ternet Ninja 1. Ånden efter den gamle japanske ninja genopstår i en ny skikkelse. Den nye skikkelse er heldigvis stadig lige så rapkæftet som Ternet Ninja fra første bog/film.

Man følger stadig Aske og hele hans pukkelryggede familie på deres ferie i Thailand. Du møder atter papfaren Jørn, der har startet et nyt projekt, hvor han arbejder på en tarm-app. Hans “store” stedbror Sune har stadig en glubende appetit. Askes mor Sirene og onkel Stewart er stadig med til at krydre denne fortælling i Ternet Ninja 2. Det kommer ikke til at gå stille for sig i Thailand med det vilde persongalleri.

Bogen er udgivet af forlaget Høst & Søn og bogen er på 272 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Bogtrailer: Introduktion af Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen

Se den første live bogtrailer, hvor Anders Matthesen introducerer til Ternet Ninja 2:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hurraaa #ternetninja #andersmatthesen #ternetninja2

Et opslag delt af Anders Matthesen (@andersandenmatthesen) den

Introduktion af Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen – Lille teaser til 2éren

Se et lille interview om Ternet Ninja 1 bog og filmens succes, og her gemmer der sig også en lille teaser til Ternet Ninja bog nr. 2:

Klik, køb og læs mere om Ternet Ninja 2 >>

Ternet Ninja 1 af Anders Matthesen

121-ternet-ninja-af-anders-matthesen

Har du ikke læst bog nr. 1: Ternet Ninja 1 af Anders Matthesen, så kan vi klart anbefale den. Den handler også om den drengen Aske, der bor med sin mor, men så flytter papfar Jørn ind med sin irriterende søn. Bogen præsenterer det gamle univers fra Terkel i knibe og vi hilser på bl.a. den altid kække “Onkel Stewart”.

Drengen aske får en gave af sin onkel til sin fødselsdag, nemlig “Ternet Ninja”. Bamsen (Ternet Ninja) i den forkerte farve ninjakostume kan tale, råbe og slås. Ninjaen bliver lidt af en udfordring for den ellers ordentlige, men til tider uheldige dreng Aske.

Bogen er godt krydret med en masse underholdende sjove litterære scener. Dertil er der også en sund moral og en masse emner, som både voksne og børn måske kan se sig selv. Det er bestemt lærerigt, og giver stof til eftertanke. Absolut god underholdning.

Bogen Ternet Ninja 1 af Anders Matthesen er udgivet af forlaget Høst & Søn og bogen er på 248 sider. Klik, køb og læs mere her >>