Tommy med det gyldne ben af Erik Christian Larsen er en underholdende, dramatisk og sjov børnebog, der handler om at tro på sig selv og ikke lade sig styre for meget af andres bedømmelse af én selv. Klik og køb bogen her >>

Tommy med det gyldne ben af Erik Christian Larsen er en illustreret børnebog med seks flotte illustrationer foruden forside og bagside. Børnebogen er inddelt i 9 kapitler. Historien handler om en lille familie med enken Lasse, der er far til de tre børn: Herman, Simon og Tommy. Tommy var den sidstfødte og dværgen Rumle havde spået at Tommy ville blive professionel fodboldspiller, der var dog det lile “men”, at Tommy havde kalveknæede ben.

De tre børn forskelsbehandles. De to tvillinger Herman og Simon havde en klar fordel fremfor Tommy, der ofte blev ladt i stikken. Men Tommy gav aldrig op for han havde hørt om den vilde spådom. Tommy ville derfor ikke skuffe om end, det kostede ham lidt ekstra energi.

Tommy drømmede derfor om at blive professionel fodboldspiller, men han kunne ikke drible lige så godt som sine to storebrødre. Han fik endda lov til at spille i den lokale klub, hvor han arbejdede uden at skulle betale for det. En dag skete, der det at en trold tacklede ham så hårdt på fodboldbanen, at hans ene ben faldt af. I stedet fik Tommy et nyt gyldent ben, som mirakuløst gør, at han kan score mål på frispark.

Bogen er illustreret af Jakob Kramer Hero. Tommy med det gyldne ben af Erik Christian Larsen er udgivet af forlaget memoris. Børnebogen er på 64 sider. Klik og køb bogen her >>

Klik og køb lydbogen her >>

Klik og køb e-Bogen her >>

Anmeldelse af Tommy med det gyldne ben af Erik Christian Larsen

Tommy med det gyldne ben af Erik Christian Larsen starter med dværgens spådom ved fødslen af Tommy, som gerne skulle blive professionel fodboldspiller. Der er dog den hurdle at Tommy har kalveknæede ben. Dertil blive han forskelsbehandlet sammenlignet med sine to storebrødre Herman og Simon, som altid får lov til både at gå til fodbold og slappe af, når familien skal plukke æbler på farmen for at tjene penge til familien. Tommy møder både modgang og medgang, men vigtigst af alt, så handler børnebogen om at tro på sig selv og sine egne evner uanset, hvilken bås andre mennesker gerne vil placere én i.

★ ★ ★★ ✩

Samlet set giver Bøger.org giver børnebogen “Tommy med det gyldne ben af Erik Christian Larsen” 4 ud af 5 stjerner for en børnebog, der er underholdende, sjov og dramatisk.

Klik og køb bogen her >>

Klik og køb lydbogen her >>

Klik og køb e-Bogen her >>