Byen Brænder er en fantastisk debutroman af Garth Risk Hallberg, der overvælder med en spændende roman på lige over 1000 sider. Titlen henviser til den store berømte strømafbrydelse i New York tilbage i 1977, som er central for alle begivenheder, der udspiller sig i denne spændende bog og fortælling om storbyen New York og byens indbyggere.

70. Byen brænder af Garth Risk HallbergRomanen “Byen brænder af Garth Risk Hallberg” starter en nytåsaften tilbage i 1976 i New York. Alle folk i byen har travlt med at forberede de mange arrangementer om aftenen d. 31. december 1976. Denne aften følger man en række forskellige mennesker i romanen. Den ene af disse mennesker myrdes og dette medfører at en række af disse menneskers skæbne, fortid og nutid knyttes sammen.

I programmet Hell’s Kitchen aflyser William Hamilton-Sweeny planer nytårsaften med sin kæreste Mercer. Teenagerne Charlie og Samantha mødes til en vild punkkoncert på Lower East Side, mens Regan Hamilton-Sweeny ankommer på Upper West Side til sin families gallafest for byens absolutte elite. Pludselig skydes en ung kvinde midt i Central Park lige før midnat og denne episode fletter alle disse menneskers liv og skæbne sammen. I New York sker, der ligeldes en kæmpe strømafbrydelse, der mørklægger New York et halvt år efter mordet og dette medfører en forandring og ændring i disse personers liv. Vi følger også en detektiv, der forsøger at opklare, hvad hver af disse personer har af relation til skyderiet i Central Park nytårsaften, klik, læs mere og køb bogen her >>

.

Byen brænder af Garth Risk Hallberg

Herunder har vi klippet en trailer ind til bogen”Byen brænder”, der oprindelig er oversat fra den amerikanske bog “City on fire”, som er debutromanen af Garth Risk Hallberg. Se Garth introducere sin bog herunder. Bogen “Byen brænder” blev anmeldt af New York Times som skriver “A big, stunning First novel…”, mens Vogue ligeledes roser romanen og skriver “Thrilling, … Exuberant…, a kind of punk bleak house” (Garth Risk Hallberg, 2016).

.

Kilder

Garth Risk Hallberg 2016. Garth Risk Hallberg. Link: http://garthriskhallberg.com/