Daytrader Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier er bogen, der gennemgår 5 af Danmarks succesfulde børshandlere, som alle har satset og som alle har scoret store værdier på daytrading, som er en kortsigtet handel med værdipapirer. Måske handler du selv med værdipapirer, eller måske har du ofte tænkt  på at starte, men er aldrig rigtig kommet i gang. Uanset hvad, så vil du finde denne bog inspirerende med flere vinkler og syn på strategier mht. at handle med værdipapirer.

20. Daytrader Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier

Bogen “Daytrader Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier” er skrevet af Erik Borg og Christian Kongsted. Bogen Daytrader er udgivet af forlaget People’s Press. Bogen er på 204 sider.

Bestselleren er letlæselig med mange gode fif fra fem af Danmarks succesfulde mennesker, der har gode og positive erfaringer med handel med værdipapirer og værdier på børsen.

Bogen “Daytrader Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier” præsenterer interviews med de fem børshandlere: Tom Hougaard, Flemming Kozok, Heine Andersen, Uffe Dreiser og Peter Arendt.

De fem børshandlere fortæller, hvordan de tjener penge både, når børsmarkedet falder, og naturligvis også når det stiger, læs mere og køb bogen her >>


Daytrader bogen om 5 af Danmarks bedste børshandlere

Flemming Kozok går en aften ind på det amerikanske marked en aften i maj 2013. I løbet af få timer køber og sælger han tusindevis af værdipapirer. Da den amerikanske børs lukker lidt senere amerikansk tid, har han tjent 4,6 millioner kroner.20. Daytrader Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier

Tom Hougaard gik i april 2015 ind i det tyske børsmarked og shortede DAX-indekset markant. At shorte en aktie vil sige, at du tjener penge på at kursen på en specifik aktie falder og modsat taber du penge på aktien, når kursen stiger – altså modsat en normal handel med køb og salg af aktier. Efter få  dage tjekker Tom sin konto, og der er han oppe på 3,3 millioner.

I bogen “Daytrader Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier” fortæller de fem daytradere i en række interviews, hvordan de vinder over markedet, og hvordan børshandlerne holder hovedet koldt, og tager de vilde beslutninger undervejs, hvor de sidder og stirrer på kursgrafer og blinkende tal fra kurs- og indexændringer på computeren, hvor de hele tiden skal tage det bedste valg for at få en god handel hjem.

Praktisk handler det om at kunne estimere og prædiktere grafernes udvikling over tid og tage beslutningen, og se at få nogle positive handler hjem, læs mere og køb bogen her >>

.