Blue ocean strategy er en meget værdifuld erhversstrategi samt en anerkendt bog til erhvervslivet. Bogen “Blue ocean strategy” gennemgår, hvordan du kan opnå succes rent strategisk, med fokus på at gøre din virksomhed eller din virksomhedsidé unik i forhold til markedet. På den måde kan du feje konkurrenterne af banen. Bogen blue ocean strategy gennemgår metoder, værktøjer og principper, der kan arbejde din virksomhed og din virksomhedsidé i en retning, hvor dine konkurrenter bliver irrelevante i forhold til til jeres virksomhed.

Praktisk handler bogen om, hvordan I som firma kan undgå at tage de blodige kampe, men i stedet se og indtag de konkurrencefrie markeder – de blå oceaner.

22. Blue ocean strategyBogen “Blue ocean strategy” er en international bestseller blandt uddannelser, organisationer og industrier. Her er bogen udgivet i en ny revideret udgave med to nye kapitler, nye cases og med historier, der samler op på indholdet. Bogen udfordre jeres forforståelse og jeres opfattelse af, hvad det indebærer for at opnå en strategisk succes.

Forfatterne argumenterer for, at et evigt rødt blodbad i vild konkurrence ikke bidrager til varig succes. Find nye markedsandele og emner og indtag de områder, der ligger i pipelinen af jeres fokus for at vækste. Ovenstående er konklusionen fra forfatterne, der bl.a. argumenterer på baggrund af et stort studie af  150 strategiske træk, hentet fra historier og cases fra de sidste 100 år og mere end 30 industrier.

Blue ocean strategy gennemgår metoder til at minimere dine konkurrenters indflydelse og på den måde gøre dem mere irrelevante. Der gennemgås principper og værktøjer. 2. udgave er fra 2015 og på 305 sider, læs mere og køb bogen her >>

.

Blue ocean strategy22. Blue ocean strategy

Blue ocean strategy er en bog, som man bør læse. Forfatterne er begge professorer, og det er interessant at høre deres syn på markedskonkurrence. Forfatteren W. Chan Kim er professor i strategi og international management, og medforfatteren Renée Mauborgne er professor i strategi og ledelse. De to har sammen skrevet denne bog, og de har dertil også skrevet indlæg til bl.a. the Wall Street Journal, Financial Times, New York Times. Sidst men ikke mindst, så har deres Harvard Business Review artikler solgt i mere end 500.000 eksemplarer.

Ud over to nye kapitler i denne nye udgave, så er et af de eksisterende kapitler udvidet og indeholder bl.a. en nærmere analyse af de røde oceaner som fornyelse, tilpasning samt fælder forbundet med de røde oceaner, læs mere og køb bogen her >>

.