Hvem er ond? af Frederik Antoni Hansen er som titlen antyder en roman i den vilde og mere følsomme genre. Den unge mand, hovedpersonen Antoni må stille sig selv en række af spørgsmål, når hans indre kamp fører ham til hændelser, som han aldrig havde drømt om. Men hvad skal man rent faktisk gøre, hvis man skal parere ”det onde”? Klik, køb og læs mere >>

Om romanen Hvem er ond? af Frederik Antoni Hansen

Bogen “Hvem er ond? af Frederik Antoni Hansen”, handler om Antoni, der møder en kvinde ved navn Angelina, som han er sammen med. Angelina har dog en vild ekskæreste, som ikke rigtig vil slippe  hende. Ekskæresten dukker op mens Antoni er hjemme hos Angelina, og de kommer i en vild slåskamp, hvor blodet sprøjter rundt. Senere opstår, der naturligvis knas mellem de to Angelina og Antoni – for Angelina ser stadig ham ekskæresten. Senere møder Angelina dog en helt anden mand og Antoni møder også en anden pige ved navn Myrna, og sådan går livet jo videre, men Antoni kan ikke rigtig slippe hende Angelina, og det medfører problemer. 

Hvem er ond? af Frederik Antoni Hansen er udgivet af forlaget Mellemgaard. Romanen er på 275 sider. Klik, køb og læs mere >>

Anmeldelse af Hvem er ond? af Frederik Antoni Hansen

I den første tredjedel af bogen, der er en række voldsomme scener, som forfølger hovedpersonen Antoni gennem hele bogen. Men handlingen er strikket fint sammen og romanen formår, at holde spændingen gennem hele bogen. 

Man møder også Antonis familie, studiekammerater og et væld af mennesker til diverse fester og arrangementer. Så persongalleriet er velstruktureret og tilpas opbygget. 

★ ★ ★ ★ ✩

Bøger.org giver “Hvem er ond af Frederik Antoni Hansen” 4 ud af 5  stjerner for en følsom, men vild bog, hvor man følger hovedpersonen Antoni intenst gennem hans gode, men også hans mørke sider i hans jagt mod det onde, som er så kontrastfyldt, at det til tider er svært at forestille sig, at man følger handlingen gennem den samme persons øjne. Klik, køb og læs mere >>

Om Frederik Antoni Hansen

Forfatter Frederik Antoni Hansen (født 1992) er opvokset i Vestjylland. Han har en god sund fantasi og dette ledte ham meget naturligt frem til at udfolde sin kreativitet og fortællerevner gennem litteraturen. Frederik Antoni Hansen beskriver sig selv som munter og har fundet sig godt til rette i litteraturen. Han er født i Kolding, men er opvokset i Esbjerg. Frederik er uddannet Multimediedesigner.

Målgruppen for “Hvem er ond? af Frederik Antoni Hansen”

Den primære målgruppe for romanen “Hvem er ond? af Frederik Antoni Hansen” er nok målrettet det mandlige publikum i alderen 20-40 år, men er man kvinde, der er glad for spænding, slåskampe og dramatik, så er det også en spændende bog til det kvindelige publikum.

Kniv af Jo Nesbø bog nr. 12 i serien om detektiven “Harry Hole”

Klik og læs mere om bogen her >>