Her præsenteres en absolut International bestseller. Bogen Kvinden i toget er en fortælling om Rachel, der følger en families liv gennem et togvindue og pludselig en dag sker der uforusete ting, og Rachel drages ind i historien.

13. Kvinden i toget

Bogen “Kvinden i toget” er debutbogen af Paula Hawkins. Bogen er en international bestseller og røg ind som nr. 1 salgsmæssigt både i england og USA indenfor meget kort tid.

Bogen Kvinden i toget handler om Rachel, der tager samme togtur dag efter dag. Toget stopper hver dag udenfor det samme hus og Rachel begynder, at betragte dem, der bor i huset. Rachel begynder langsomt at få et billede af disse menneskers tilsyneladende perfekte liv, og et billede af hvilke typer af mennesker, der bor i boligen, og hun begynder at forestille sig og fantasere om, hvad de mon hedder, laver, tænker og siger.

Pludselig en dag observerer hun en chokerende episode, og den efterfølgende tid er kvinden forsvundet fra huset. Rachel føler, at hun bliver nød til at handle, og Rachel tager derfor kontakt til politiet, men Rachel er ikke et særligt pålideligt vidne, og man oplever, at hun ikke engang stoler på sig selv. Bogen tager en række drejninger og dette bliver til en spændende fortælling og et interessant og godt indblik i menneskers psykologi, læs mere og køb bogen her >>

 

Kvinden i toget ~ Girl on the train

Bogen er en oversættelse af den engelske bog “Girl on the train”. Bogen er genremæssigt en psykologisk thriller på 390 sider. Kvinden i bogen var i den engelske udgave på “The New York Times Fiction Best Sellers 2015 i perioden fra 1. feb 2015 til 26. april 2015 (Wikipedia, 2015). Forfatteren Paula Hawkins er en britisk forfatter født i 1972. Filmrettighederne til bogen og thrilleren Kvinden i toget, er allerede solgt til selvskabet “Dreamworks” og bogen er pt. solgt til 44 lande (Paula Hawkins, 2016).

Kvinden i toget – Filmen og traileren

Filmen Kvinden i toget udkom i 2016 og dvd-udgaven varer 107 min, mens blu-ray udgaven er skitseret til at varer 112 min. Se traileren til filmen og “bogen” herunder. Filmen har skuespillerinden Emily Blunt i hovedrollen, samt skuespillerne Haley Bennett og Justin Theroux i de supporterende roller til filmen Kvinden i toget.

Køb dvd-versionen her >>

Køb blu-ray versionen her >>

.

Kilder

Paula Hawkins, 2016. Paula Hawkins Books. Link:http://paulahawkinsbooks.com/

Wikipedia 2015. The New York Times Fiction Best Sellers 2015. Link: https://en.wikipedia.org/wiki/The_New_York_Times_Fiction_Best_Sellers_of_2015