Op Igen af Tine Bay med forord af Camilla Martin, er genremæssigt en biografi og en bog om personlig udvikling og sundhed fyldt med både drama og er en stærk historier. Bogen er en beretning om en meningsløs ulykke og en voldsom og uforskyldt gaseksplosion tilbage i 2018. Du får en beretning om håb, afmagt, fight, kontroltab, viljestyrke og en helt ny virkelighed for en tidligere Miss World deltager, hjernetræner og Danmarksmester, som endte med voldsomme 2. og 3. grads forbrændinger på 39% af kroppen, dropfod og PTSD. Klik, køb og læs mere >>

Om bogen “Op igen af Tine Bay”

I en søgen efter meningsfuldhed med ulykken, er bogen skrevet som den bog Tine Bay gerne selv ville have haft ved hånden undervejs på vej op igen. Biografien er skrevet med både humor, styrke og autentisk ærlighed. Bogens kerne er en fortælling om ikke at give op, selv når det er svært. Den handler om at holde fast i sig selv og sin integritet og finde sin egen vej, også når det brænder på.

Bogen handler om, at det umulige nogle gange kan blive muligt. Dramaet følges omkring selve ulykken, forløbet under den lange komplicerede hospitalsindlæggelse i et sundhedsvæsen som forgæves løber så stærkt de kan – uden at nå helt i mål. Bogen handler om retfærdighedskampen og placering af et ansvar for ulykken og ikke mindst kampen for, at komme tilbage til en form for hverdag, og rejse sig op igen så godt det er muligt, til trods for at livet aldrig ville blive det samme igen, og hun må lære sig selv at kende igen forfra.

Skaderne fra ulykken bliver hun fortsat løbende opereret for, og er indtil videre blevet opereret 14 gange. Der er ikke udsigt til at dette skulle ændre sig i fremtiden. Med sådanne omfattende konsekvenser fysisk såvel mentalt, hvordan kan det så lade sig gøre at have et godt liv, til trods?

Tine Bay bruger i bogen højlydt alle mentale redskaber hun tidligere har brugt på andre. Hun anvender særligt sin funktion som mentaltræner i sportsverdenen. Du får en bog, der også er beskrivelsen af et menneskes møde med hospitalsvæsenet på godt og ondt. Den er skrevet i største respekt for det vigtige arbejde det udfordrede personale udfører, med alt for få ressourcer. En oplevelse der undervejs er både fantastisk, fortvivlende og medrivende.

Op igen af Tine Bay er udgivet af forlaget Op Igen. Bogen er på 170 sider. Klik, køb og læs mere >>

Mere om “Op igen af Tine Bay

Gennem mange år har 48 årige Tine Bay holdt foredrag om viljestyrke og arbejdet som hjernetræner og mentaltræner. I 1995 repræsenterede hun Danmark ved Miss World konkurrencen i Sydafrika. Der mødte hun Nelson Mandela, som siden kom til at præge hendes livsanskuelse markant. Hun har deltaget i flere marathons, og dyrket sprint- 100m, 200m og 400m, som hun i 2014 blev danmarksmester i. Hun er mor til 4 børn og gift med Thomas og bosiddende i Aarhus.

Det var vigtigt for Tine at få en profil som Camilla Martin til at skrive forordet. Dette er for at få bogen til at udstråle noget stærkt og autentisk. Det er vigtigt, at man kan kæmpe på alle mulige måder. Nogle af de sværeste kampe, kan være med dig selv. Bogen handler ikke om at falde, for det gør vi alle af og til. Bogen handler nærmere om kunsten at rejse sig.

Processen med at skrive bogen, har været hård, men på samme tid terapeutisk, i forhold til at stykke hele forløbet sammen. Det er en meget ærlig bog, som for at tjene sit formål, er nødt til at fortælle hele historien. Så du får også de svære ting, og tanker, som til tider kan virke forbudte og hemmelige at sige højt. Det er en autentisk beretning, som vil bevæge de fleste.

Tilbagemeldingerne fra læserne har været overvældende. Læserne både røres, græder, forfærdes og inspireres.

Klik, køb og læs mere >>

Vrede – en mulighed for forandring af Helene Lysekilde Goldberg

Bogen er en kærlig guide til at forløse din vrede og bruge den konstruktivt med metoder fra psykoterapi, NLP-coaching, mindfulness-meditation, hypnose, Yin yoga og Kundalini yoga.

Klik og læs vores omtale af bogen her >>

FAQ: Hvad handler Op igen af Tine Bay om?

👉 Hvad handler Op igen af Tine Bay om?

Op igen af Tine Bay handler om det umulige, der måske kan blive muligt. Bogen følger en ulykke og forløbet gennem et sundhedsvæsen, der ikke når i mål. Bogen handler om retfærdighed, placering af et ansvar og kampen for, at komme tilbage til en hverdag – til trods for at livet aldrig bliver det samme igen. Tine må lære sig selv at kende igen forfra.