Oprindelse af Dan Brown er femte bind i serien om den populære professor Robert Langdon. Det er en hæsblæsende jagt gennem symboler, kunst, religion og skjulte koder. Oprindelse af Dan Brown er efterfølgeren til bestsellerbøgerne og ikke mindst filmene Inferno, Det forsvundne tegn, Engle og dæmoner og Da Vinci mysteriet. I filmene spiller Tom Hanks hovedrollen som professor Robert Langdom. Klik, køb og læs mere >>

Oprindelse af Dan Brown er en absolut opfølgende bestseller. I bogen ankommer Robert Langdon, som er professor i symbiologi og religiøs ikonologi fra Harvard til det nordspanske museum Guggenheim i Bilbao for at høre  et meget interessant foredrag. Der er store videnskabelige  nyheder, som vil revolutionere videnskaben for evigt. Værten til dette foredrag er futurist og billionær Edmond Kirsch. Til de faste læsere af denne bogserie, der var Edmond Kirsch en af de første elever, som professor Langdon har undervist og supporteret. Edmond Kirsch er på kanten til at kunne besvare to af menneskehedens mest fundamentale spørgsmål. Men hele eventen ender i kaos og Kirschs nye og fundamentale opdagelse er meget tæt på at gå fuldstændig tabt. 

Professor Langdon er nødsaget til at flygte fra Bilbao hurtigst muligt sammen med museumsdirektøren, Ambra Vidal, som har assisteret Edmond Kirsch med planlægningen af arrangementet. Flugten og bestsellerbogen bliver en hæsblæsende jagt gennem symboler, moderne kunst, ekstrem religion og skjulte koder. 

Oprindelse af Dan Brown er udgivet af forlaget Hr. Ferdinand. Bogen er på 456 sider. Klik, køb og læs mere >>

.

Traileren til “Oprindelse af Dan Brown” Bind 5

Bibliografi Dan Browns “Robert Langdon” serie

1. Engle og dæmoner af Dan Brown, Forlaget Hr. Ferdinand, 2000. Klik, køb og læs mere >>

2. Da Vinci Mysteriet af Dan Brown, Forlaget Hr. Ferdinand, 2003. Klik, køb og læs mere >>

3. Det forsvundne tegn af Dan Brown, Forlaget Hr. Ferdinand, 2009. Klik, køb og læs mere >>

4. Inferno af Dan Brown, Forlaget Hr. Ferdinand, 2013. Klik, køb og læs mere >>

5. Oprindelse af Dan Brown, Forlaget Hr. Ferdinand, 2017. Klik, køb og læs mere >>

____

._

Guggenheim museet i Bilbao

Professor Robert Langdon besøger i bogen, “Oprindelse af Dan Brown”, museet benævnt “Guggenheim” på den spanske nordkyst i byen Bilbao. Du kan se denne lille introduktion til den spanske udgave af Guggenheim museet i Bilbao. Guggenheim har kunstmuseer  rundt omkring  verden i byer som New York, Abu Dhabi, Venedig og i Bilbao. Et museum, som jeg selv har til gode at besøge, men jeg håber at kunne besøge et af de mange museer en dag.

.