Steve Jobs – En biografi om manden bag Apple. Biografien du bør læse. En virkelig spændende fortælling, der uden tvivl overgår filmen “Jobs”, der blev produceret af universal pictures og havde premiere i Danmark i 2015. Biografien og bogen er udgivet af forlaget Gyldendal i 2012..

18. Steve Jobs

Biografien om mangemillionæren “Steve Jobs“, er en virkelig spændende bog, der følger de passioneret mennesker, som alle kæmper for sammen at nå deres mål, trods ufattelig mange kampe og udfordringer.

I bogen kommer man et spadestik tættere på grundlæggelse af Apple Inc. stiftet af Steve Jobs, Steve Wozniak og Ronald Wayne. Bogen er så meget dybere end filmen, og du får et tæt billede af, hvordan perfektionisten Steve Jobs jonglerer med sine vilde idéer i relation med sine kreative og tekniske partnere.

Steve jobs var kun 21 år gammel, da han sammen med Steve Wozniak startede Apple Computer i familiens garage. Bogen tager dig grundigt igennem selskabets lange historie og fejlsatsninger og korrekte satsninger som eks. da de købte Lukas Film og omdannede det til Pixar, som bl.a. producerede den velkendte tegnefilm “Toy Story”.

Bogen illustrerer også konflikten, hvor Mr. Jobs sagde op hos Apple i 1985, men kom tilbage senere i forløbet som leder for Apple. En spændende biografi, der rummer et væld af familiefotos og sjove fortællinger, men også en bog der afspejler glæden ved at skabe noget nyt og noget man brænder for, læs mere og køb bogen her >>

Steve Jobs – En biografi om manden bag Apple

Jeg nød at tygge denne mere end 600 siders bog igennem med både humor, drama, inspiration og absolut motivation til at gå efter drømmen og knokle på og tage de kampe der måtte komme. Bogen har det hele og Mr. Jobs liv er jo uden tvivl et manus til det passioneret liv og bogen om at følge drømmen og ikke mindst tro på det. Et meget skægt, men rammende citat fra bogen og svaret på spørgsmålet Vil du lave markedsanalyser? svarer Steve Jobs, siddende i sit kontor i kontorstolen med benene op lyder “Nej, for kunderne ved ikke, hvad de vil have før vi har vist dem det“.

Herunder traileren til filmen “Jobs” fra 2013 med biografpremiere i 2015, som du kan læse mere om her >>

Dertil er der premiere på Danny Boyles film om Steve Jobs januar 2016, herunder er traileren til en anden fortolkning af biografien om Apples grundlægger.